Anne van Gorp scoort de 3-0

Flamingo's wint overtuigend van BMC

Mariahout - Flamingo's senioren 1 trad zondag 8 april aan tegen BMC. Het zonnetje brandde en de dames hadden er zin in. Flamingo's maakte een vliegende start. Na 15 minuten stond senioren 1 met 5-3 voor.

Het bleef lang deze stand en was daarbij ook de ruststand. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. In stevige duels werd er om de bal gevochten. BMC gaf zich niet zomaar over. In de tweede helft werden de koppen bij elkaar gestoken en werden de schouders eronder gezet. In zeer mooie aanvallen wist Flamingo's telkens elkaar en de korf te vinden. In mooi uitgespeelde kansen maakte Flamingo's in de laatste 15 minuten kans na kans af. Vera Leenders was zeer goed op schot en zorgde voor 6 doelpunten aan Mariahoutse kant. Eindstand was 17-8 in het voordeel van Flamingo's. Een zeer verdiende overwinning. Daarmee staat senioren 1 momenteel op plaats 5 in de ranglijst.

Zwakke wedstrijd senioren 2
Senioren 2 speelde zondag 8 april tegen Stormvogels. De dames leken niet bij de les. Vanaf minuut 1 liep Flamingo's achter de feiten aan. Stormvogels was zeer sterk in het verdedigen op de bal, waardoor de meiden van Flamingo's zich continu genoodzaakt voelde om lange ballen te gooien. Deze werden door de tegenstander onderschept, waardoor zij telkens de kans kregen om aan te vallen. Daarnaast waren zij zeer effectief in het afronden van de kansen en Flamingo's niet. Met een zeer teleurstellende 5-23 moest Flamingo's het veld verlaten.