Team 2 van TTV 'Een en Twintig' won donderdag met 9-1 van Unicum. Op de foto Jeroen Engelhart
Team 2 van TTV 'Een en Twintig' won donderdag met 9-1 van Unicum. Op de foto Jeroen Engelhart

Ruime thuisoverwinning voor TTV Een en Twintig 2

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - TTV Een en Twintig 2 speelde donderdag 5 april thuis tegen Unicum 4. Team 1, 3 en 4 hebben uitgespeeld en team 5 was deze week vrij.

De kantine zat weer vol met trouwe supporters om team 2 naar een ruime overwinning te helpen. Team 2 won met maar liefst 9-1 van Unicum 4. Jeroen Engelhart en Rowena de Haas wisten samen de dubbelwedstrijd winnend af te sluiten. Ook wisten zij beiden hun enkelwedstrijden te winnen. Het enige punt voor Unicum werd door Ruben Knoops in de wedstrijd tegen Joost van Goch behaald. Joost won wel zijn twee andere enkelwedstrijden. Team 2 steeg met deze overwinning naar de tweede positie op de ranglijst. Een positie waar team 2 in de 3e klasse de laatste jaren al vaker beslag op gelegd heeft.

Verlies voor 1e team
Team 1 was op bezoek bij Renata 2. Joost van Goch mocht dit keer voor geblesseerde Peter van den Eijnde invallen, helaas wisten Joost van Goch en Stefan Hamelynck geen punten te pakken. Echter nam Jordy Kivits vrijdagavond de twee punten mee naar huis. Het werd 8-2 voor Renata 2. Team 1 heeft dit seizoen meer dan de helft zonder kopman Peter van den Eijnde gespeeld. Op dit moment staat het vaandelteam op de laatste plaats en zal volgend seizoen haar kunsten in de 2e klasse kunnen vertonen.

Grote zege voor team 3
Team 3 heeft met 9-1 verloren van Never Despair. Tonnie van Berlo redde de eer, maar team 3 lijkt rechtstreekse degradatie niet meer te kunnen afwenden.

Knappe overwinning team 4
Team 4 won knap met 4-6 van Budillia 9 en is op weg naar de promotie-degradatie wedstrijden. Daarin zou team 4 kunnen promoveren naar de 6e klasse.

Ook interesse in de snelste balsport ter wereld? Je bent van harte welkom! Op maandag wordt er tussen 19.00 en 20.30 uur training gegeven aan zowel jeugd als senioren in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Op donderdag is er mogelijkheid tot vrij spelen vanaf 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl of volg ons op Facebook en Twitter.