Afbeelding

Marly van Gennip in de race voor Coiffure Award 2018

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel – De 23-jarige Marly van Gennip, eigenaresse van Create, woont en werkt in Aarle-Rixtel. Zij is genomineerd voor de Coiffure Award 2018, categorie heren.

Marly: "Ieder jaar vanaf 2015 doe ik mee aan de Coiffure Award (2015 nominatie Consumer Award) waar jaarlijks zo'n 2500 tot 3500 mensen aan de Coiffure Award meedoen en dit jaar ben ik genomineerd voor de Coiffure Award 2018 en zit in de categorie heren regio zuid bij de laatste 93 van Nederland, 20 categorie heren en 10 categorie heren Regio zuid"

Zondag 22 april is in Hilversum in studio 21 de grote finale van de Coiffure Award, waar Jort Kelder de presentator is. Hierbij zijn ook Rick Brandsteder, Kimberly (The Voice of Holland) en Rudolph van Veen aanwezig. Laatstgenoemde verzorgt het culinaire gedeelte van de avond. Tijdens deze avond krijgt Marly te horen of ze bij de beste 3 is geëindigd.

Mocht Marly als 1e eindigen in de categorie Heren regio zuid, dan gaat ze naar Engeland om de finale van de British Hairdresser Award te bekijken. Ook strijd ze dan mee voor de 'Hairdresser of the Year Award'.

Wat is de Coiffure Award?
Schwarzkopf Professional en Vakmagazine Coiffure hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury (NL&EN) beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. De meer dan tweeduizend inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Gala-uitreiking
Het evenement wordt ieder jaar afgesloten met een geweldige gala-uitreiking. Een leger van journalisten, persfotografen en cameramannen staat bij de ingang om vele BN-ers en topkappers op te vangen voor een foto of interview. Vervolgens ontmoeten de kappers elkaar met een drankje en kunnen ze plaatsnemen aan tafel. Tijdens het evenement worden, naast een enorme show en diner, de felbegeerde Awards uitgereikt aan de beste kappers van Nederland. De hele avond staat in het teken van haarmode en fashion.

Doelstelling
De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. Meer dan vijftien jaar later is de Coiffure Award uitgegroeid tot hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. De sterkte van het evenement is de onafhankelijkheid. Welk merk de kapper ook gebruikt, iedereen wordt uitgedaagd deel te nemen aan deze spannende wedstrijd die veel aanzien geniet.

Afbeelding