Inschrijfmomenten Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - De hele maand april kan er ingeschreven worden voor het leukste jeugdevenement van het jaar: de Jeugd3Daagse! Traditiegetrouw in de laatste week van de zomervakantie en dit jaar van dinsdag 14 t/m donderdag 16 augustus 2018. Inschrijven gaat via de website www.jeugd3daagse.nl/inschrijven.

Ook is het dit jaar weer mogelijk om tijdens de speciale inschrijfmomenten in De Dreef in te schrijven. U kunt dan het gepaste inschrijfgeld (€12,00 voor kinderen uit groep 1 t/m 4 en €14,00 voor kinderen uit groep 5 t/m 8) contant voldoen. De inschrijfmomenten zijn op zaterdag 14 april van 10.00 tot 12.00 uur en dinsdag 17 april van 19.00 tot 20.00 uur.

Vrijwilligers gezocht
De Jeugd3Daagse wordt door een team van circa 15 enthousiaste vrijwilligers vorm gegeven. U zult begrijpen dat dit met meer dan 300 deelnemende kinderen niet voldoende is. Zij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die hen helpen. Dat kan zijn in de vorm van het begeleiden van de groepjes kinderen, het leiden van de spellen of wat dan ook. Alle hulp is meer dan welkom! Aanmelden als vrijwilligers gaat ook via de website www.jeugd3daagse.nl/inschrijven.

Rabobank Clubkas Campagne
De Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel doet ook weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de bank kunnen hen financieel ondersteunen. Dat gaat heel eenvoudig door uw stem op hen uit te brengen. Uiteindelijk kan dit de Jeugd3Daagse een mooi geldbedrag opleveren dat ze kunnen besteden aan drie supergave dagen voor de Aarlese kinderen! De Rabo Clubkas Campagne loopt nog tot en met 30 april. Stemmen gaan via de website van Rabobank Peel Noord. U kunt uiteraard ook uw stem uitbrengen tijdens een van de inschrijfmomenten in De Dreef op 14 en 17 april. Alvast bedankt voor uw stem!

Dank voor uw collecte!
In de week van 26 maart zijn de vrijwilligers van de Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel met de collectebus langs de deuren gegaan. Dit heeft geresulteerd in een mooi geldbedrag wat ze besteden aan aansprekende activiteiten voor de Aarlese basisschoolkinderen. Allemaal bedankt voor de financiële steun.