Afbeelding

Sporten met 'Laarbeek Actief' in de meivakantie

Sport Evenementen

Laarbeek - In de meivakantie heeft Laarbeek Actief van 30 april tot en met 4 mei weer een groot aantal activiteiten georganiseerd. Net als de voorgaande vakanties waren de activiteiten in deze vakantie wederom een groot succes.

Activiteiten
Laarbeek Actief heeft voornamelijk in de meivakantie, basisschool jeugdactiviteiten op touw gezet. Ze gaan o.a. kooivoetballen, kooihockeyen, kleutersurvival, squashen, oudhollandse spelen, bootcampen en handboogschieten. In samenwerking met verschillende verenigingen en gymzalen hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie voor de boeg. Zorg dat je hier bij bent en op tijd aanmeldt. Je kan aanmelden tot en met 20 april via www.laarbeekactief.nl/vakantie. Hou de Facebookpagina 'Laarbeek actief' en www.laarbeekactief.nl in de gaten voor inschrijving en andere sportactiviteiten.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente.

Samenwerking
Zoals eerder vermeldt werkt Laarbeek Actief nauw samen met de lokale verenigingen. Deze samenwerking tussen ViERBINDEN, Laarbeek Actief en de lokale verenigingen is erg belangrijk. Zo worden er enthousiaste kinderen vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Omdat de activiteiten de afgelopen vakanties een groot succes waren zet Laarbeek Actief ook de komende periode zich in voor de Laarbeekse jeugd, volwassenen en ouderen. Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op hun Facebookpagina. Hier blijf je op de hoogte en tref je informatie aan over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kan je ook terecht bij Jaccy van den Enden, mail: jvdenden@vierbinden.nl.