Archieffoto Kindervakantieweek Lieshout 2016
Archieffoto Kindervakantieweek Lieshout 2016 Foto: Martin Prick

Digitaal inschrijven Kindervakantieweek Lieshout

Algemeen Jongeren

Lieshout - Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout weer van start. Deze wordt gehouden van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus, dit jaar wederom op sportpark 't Luijtelaar aan de Herendijk.

Digitaal inschrijven
Vanaf heden kan je jezelf al digitaal inschrijven. Op de website www.kvwlieshout.nl vind je het digitaal inschrijfformulier, zowel voor deelnemers als voor vrijwilligers. De inschrijving is pas definitief als zij de inschrijving en het inschrijfgeld ontvangen hebben. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00. Mocht je meegaan op de overnachting (groep 8 en brugklas) dan bedraagt het inschrijfgeld €13,50. De digitale inschrijving sluit op 1 juni (om 23.59 uur). Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op rekeningnummer NL40RABO0328865516 ten name van Stichting Kindervakantieweek Lieshout (let op dit is hun nieuwe rekeningnummer) Na 1 juni is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Kom je liever persoonlijk langs om je in te schrijven, dan is dat mogelijk op de volgende data: maandag 21 mei op de Pinksterbraderie in Lieshout, van 11.00 tot 17.00 uur. Donderdag 24 mei in het Dorpshuis te Lieshout, van 19.00 tot 20.30 uur.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie zoekt uiteraard nog veel, heel veel vrijwilligers! Vanaf het 2e jaar van het voortgezet onderwijs kun je meedoen als leiding, of als begeleider tijdens spellen of tochten. Als je dat leuk lijkt en je hebt tijd om 1 of meerdere dagen bezig te zijn met kinderen, schrijf je dan in. Je kan je nu al opgeven, vul dan je gegevens in op hun website. Het kan ook op bovenstaande inschrijfdagen. Heb je nog vragen, neem gerust contact met hen op (Coen Verbakel, tel: 06-19202829).

Denk niet dat je het niet kunt, of dat een ander zich wel aanmeldt. De organisatie hoopt dit jaar weer zo'n 300 kinderen in te mogen schrijven en om die groep in goede banen te leiden, hebben ze weer vele handjes nodig! Voor die vrijwilligers die al jaren meedoen: ook jullie vragen ze om je even officieel op te geven!

Ook bestaat bij hen de gelegenheid om je maatschappelijke stage te lopen. Wil je hier meer over weten? Mail of bel dan gerust!