Roefeldag 2017: Scheikundestudenten aan het werk
Roefeldag 2017: Scheikundestudenten aan het werk

Voorbereidingen 22e Roefeldag in volle gang

Algemeen Jongeren

Laarbeek - Dit jaar wordt op 9 juni voor de 22e keer de roefeldag georganiseerd. De kernen zijn allemaal al druk bezig met de voorbereidingen voor een superleuke roefeldag! Per kern nog wat informatie over de roefeldag.

Aarle-Rixtel
De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld op de 3 basisscholen in Aarle-Rixtel. Kinderen kunnen 'snuffelen' in de wereld van de grote mensen, bijvoorbeeld in de boeien geslagen worden door de politie, rijden op een scootmobiel, baby's wassen, kijken bij de brandweer of naar de kapper.

Zit je in groep 3 tot en met 8, meld je dan snel aan. Maak een groepje van maximaal 4 kinderen. Kun je géén groepje vinden, geef je dan toch op. Elk groepje zorgt zelf voor 1 begeleider van 18 jaar of ouder. Zit je op het speciaal onderwijs? Geef je samen met 2 klas- of leeftijdsgenootjes op, dan zorgt het roefelcomité voor een leuke roefelplek.

Voor info: www.roefeldaglaarbeek.nl/aarle-rixtel. Opgeven tot uiterlijk 20 april via roefeldagaarlerixtel@gmail.com of stop het formulier in de brievenbus bij een van de vermelde adressen.

Beek en Donk
Ook nieuwsgierig waar jouw kinderen dit jaar gaan roefelen? Op maandag 4 juni wordt deze informatie in de aula van basisschool De Muldershof uitgereikt. U kunt kiezen, 19.00 of 19.30 uur. In dat half uur ontvangt u informatie en uitleg. Om de uitleg niet te verstoren moet u op tijd zijn. Na 19.00 en 19.30 uur mag niemand de aula meer in. Noteer deze datum en één tijd in uw agenda en ben op tijd. Tot maandag 4 juni.

Lieshout
De inschrijvingstermijn van Lieshout is voorbij. Alle inschrijvingen zijn inmiddels verzameld en het roefelcomité in Lieshout is druk bezig met de planning. Te zijner tijd wordt er nog gecommuniceerd waar en wanneer de begeleiders van de groepjes de planning van hun groepje voor de roefeldag kunnen ophalen.

Mariahout
De inschrijvingen voor de roefeldag in Mariahout zijn binnen. Begin juni is indeling van de groepjes bekend, de begeleiders van de groepjes krijgen dan een brief met informatie. De bedrijven hebben dan al hun indeling binnen gekregen.

De organisatie hoopt 9 juni veel kinderen te zien die een leuke dag gaan hebben. Dat kan dankzij de vele bedrijven die meedoen en de vele sponsoren die hun bijdrage leveren waar de organisatie heel blij mee is. Op www.roefeldaglaarbeek.nl staat nog meer informatie en leuke foto's van afgelopen jaren.

Rabobank Clubkas Campagne
Denkt u ook aan Stichting Roefeldag Laarbeek bij het invullen van de Rabobank Clubkas Campagne? U kunt de Stichting Roefeldag Laarbeek vinden onder Aarle-Rixtel. Uw stem komt dan ten goede aan alle Roefelcomites uit alle kernen van Laarbeek. Dan zorgen zij voor een super leerzame dag voor de jeugd in Laarbeek.