Afbeelding

Informatiemiddag zeilkamp Laarbeek

Algemeen Algemeen

Laarbeek –Stichting Zeilkamp Laarbeek houdt op zondag 6 mei een informatiemiddag voor iedereen die interesse heeft in watersport. Al bijna 50 jaar organiseert Stichting Zeilkamp Laarbeek een zeilkamp op de Loosdrechtse plassen, voor jongens in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar (vanaf groep 8 schoolverlaters).

Wil je op een zeer laagdrempelige manier leren zeilen (is geen must) of vindt je het leuk om te kanoën, vissen of te surfen? Het is natuurlijk ook leuk als je gewoon een keer zonder je ouders op vakantie wilt. Dan is dit zeilkamp zeer geschikt voor jou.

De sfeer op het eiland is heel bijzonder en er worden volop activiteiten georganiseerd, zoals kwallen-ballen, zeilwedstrijden, puzzle opdrachten. Maar ook voor de inwendige mens wordt zeer goed gezorgd door de kokkinnen.

Dit jaar vindt het kamp plaats van 4 tot en met 11 augustus op het Holtus Eiland te Loosdrecht.

Is je interesse gewekt? Kom dan naar de informatiemiddag op zondag 6 mei van 12.00 tot 14.00 uur, Scheepstal 3 te Aarle-Rixtel. Kijk op www.zeilkamplaarbeek.nl of mail: info@zeilkamplaarbeek.nl, ook te volgen op twitter @ZLaarbeek, instagram: zeilkamp_laarbeek. Hopelijk zien ze jou ook 4 augustus op dit geweldige eiland.