Dorpsplatform Aarle-Rixtel vraagt meedenkers te participeren

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Stichtingen kennen geen leden, een vereniging wel! Toch wil het Dorpsplatform graag 'leden' hebben, een achterban waarmee overlegd kan worden. De communicatie verloopt via de mail.

Samen met de naam van de persoon is dat het enige privacygevoelige informatie die zij gebruiken. Het Dorpsplatform wil graag uw mening peilen. Waar heeft het Dorpsplatform het zoal over? Het zijn zeer uiteenlopende onderwerpen die in de maandelijkse vergaderingen de revue passeren. Zij rangschikken de onderwerpen naar werkgroepen die daarover gaan, die daarover iets kunnen vinden. Zo kennen zij een 5-tal werkgroepen die elke vergadering verslag uitbrengen over Jeugd en Jongerenwerk, Zorg en Welzijn, Leefbaarheid en Wonen, Verkeer, Leefbaarheidssubsidie, DPP en dan vaak nog ad-hoc werkgroepen afhankelijk van actuele gebeurtenissen.

Maandelijks willen zij de DorpsPlatform-Participanten (DPP) benaderen met een vraag, een opmerking of een verslag. Uw inbreng wordt dan meegenomen in de maandelijkse vergadering en weegt mee met de besluitvorming. Lijkt je dit iets? Stuur dan een mailtje naar het Dorpsplatform dan zetten zij je in de adressenlijst en wordt je op de hoogte gehouden van wat er speelt in het Dorpsplatform en waar zij zich mee bezig houden. Overigens kun je ook op de website kijken: www.dorpsplatform.nl. Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar info@dorpsplatform.nl. Het Dorpsplatform vindt het fijn om jou als nieuwe participant te mogen begroeten.