Archieffoto Dorpsfeesten
Archieffoto Dorpsfeesten Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Aftellen naar Dorpsfeesten 2018 is begonnen

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Het grote aftellen is begonnen. Nog een paar weken en dan is Aarle-Rixtel weer in de ban van Dorpsfeesten. Alle deelnemende teams zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen. Het maken van de joker en natuurlijk het decor voor een van de hoogtepunten van Dorpsfeesten, het Cultureel gebeuren op zaterdagavond.

Alle teams verzorgen weer een spetterend optreden waar iedereen weer erg naar uitkijkt. Maar Dorsfeesten is natuurlijk veel meer dan optredens van de 'grote' groepen. Het begint al met de seniorenmiddag twee weken eerder en de traditionele Jaarmarkt op donderdag, Hemelvaartsdag. Dit jaar voor de 40ste keer.

Het organiseren van de markt weer elk jaar vele duizenden mensen uit de regio op af komen, vergt veel vrijwilligers. De organisatie is dan ook naarstig op zoek naar mensen die mee willen helpen om deze niet meer weg te denken markt uit Aarle-Rixtel in goede banen de kunnen leiden.

Een dag later, de vrijdag van de Dorpsfeesten staat in het teken van de jeugd, die 's middags al beginnen en 's avonds hun geweldige optredens laten zien. Dit jaar zijn zij erg blij om te kunnen melden dat twee nieuwe jeugdteams hun opwachting maken op het podium. De nieuw groepen zijn De Heindert en De Brukelum

Aansluitend is er Quiznight. Een pubquiz 2.0 , niet alleen voor deelnemende ploegen waarvoor de uitslag meetelt voor het algemene klassement, maar ook voor vriendengroepen die zich graag een keer willen meten op quizgebied. Iedereen is welkom. Heb je dus zin om samen met je vrienden, buren, familie of misschien wel met je bedrijf mee te doen aan een zeer vermakelijke Quiznight? Geef je dan nu op. En dan zien zij je graag op vrijdagavond 11 mei in De Dreef in Aarle-Rixtel voor een geweldige avond.

Kortom, het aftellen is begonnen. De komende tijd ga je veel meer van hen horen. Wil je je nu al opgeven als vrijwilliger voor de jaarmarkt, of je team opgeven voor quiznight? Stuur een mail naar: info@dorpsfeesten.info.