Afbeelding

Klassen presenteren zich tijdens 'Klokhuistheater'

Algemeen Onderwijs

Lieshout/Beek en Donk - De kinderen van alle klassen hebben zich op woensdag 11 april zich weer trots gepresenteerd tijdens het Klokhuistheater. Het Klokhuis vindt het belangrijk dat de kinderen de kans krijgen om zich te presenteren voor een groot publiek.

Iedereen mag het gevoel hebben te shinen. Ben je verlegen? Dan kruip je lekker achter de rug van je klasgenootje. Ben je een podiumbeest? Dan sta je vooraan en laat je aan iedereen zien hoe leuk je het vindt om samen met de hele groep op te treden. Alle kinderen van het Klokhuis in Lieshout en Beek en Donk hebben genoten en alle ouders hebben hun kind op het podium kunnen zien optreden.

Er gebeurt veel op het Klokhuis op dit moment. De optredens laten precies zien waar de verschillende klassen mee bezig zijn. Zo zag je de week van de lentekriebels voorbij komen. Groep 5/6 van meester Jon zong een liefdesliedje van Claudia de Breij. De groepen in Lieshout zongen en dansten bij het nieuwe lied van Kinderen voor Kinderen. De groepen 1 en 2 maakten een mooi toneelstukje waarbij de jonge kinderen een aandoenlijk toneelstukje uitvoerden en ze sloten af met een gezamenlijk versje dat ze brachten uit volle borst. Groep 7/8 van juf Badia en Maartje maakten een dans waar alle kinderen echt super goed uit de verf kwamen. Leuk om te zien dat alle leerkrachten ook hun eigen talent inzetten om tot een leuke show te komen.

De bonte en uitbundige optredens werden bezocht door alle kinderen en een heleboel ouders en broertjes en zusjes. Wederom een bijzonder moment waar ze met een grote lach aan terugdenken. Samen dingen beleven en vieren maakt voor alle Klokhuizers de dag weer speciaal.