Gratis cursussen voor Laarbeekse vrijwilligers en mantelzorgers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - ViERBINDEN Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerswerk organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen/ workshops/ informatieavonden voor alle Laarbeekse mantelzorgers en vrijwilligers (of hun organisatie).

De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan en de deelnemers hoeven niet te betalen. Dit is een principiële keuze. Niet omdat het niets mag kosten, maar omdat ViERBINDEN ervan overtuigd zijn dat ze met zijn allen heel veel kennis en kunde hebben en bereid zijn deze te delen met elkaar. Bij de volgende trainingen/cursussen/informatieavonden is er nog plaats:

Wandeling leer je dorp kennen; Beek
Natuurlijk weet u al dat Beek een fraai dorp is met veel natuur en bezienswaardigheden. Heemkundekring De Lange Vonder wil deze waardevolle elementen onderstrepen met aanvullende informatie over de historie en achtergronden. Tijdens deze wandeling laat de gids onderweg markante plaatsen uit de Beekse geschiedenis zien en wordt hierover verteld. Zondag 29 april van 9.30 - 12.00 uur.

Alle informatieavonden, trainingen en cursussen worden gehouden in een van de dorpshuizen van ViERBINDEN. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via emailadres vrijwilligerswerk@vierbinden.nl of mantelzorg@vierbinden.nl. Bellen kan ook: 0492-328800.