Afbeelding

Sportmiddag bij de Soos KansPlus

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - De Soos KansPlus Gemert-Bakel/Laarbeek had zaterdag 14 april een gezellige sportmiddag bij sportcentrum Coach in Beek en Donk. De Soos wordt een keer in de veertien dagen gehouden op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur in D'n Dorpel in Gemert.

Onder leiding van vrijwilligers vinden er allerlei activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking plaats die variëren van koken, bezoek aan de kinderboerderij, puzzeltocht, enz. Deze keer was het een sportmiddag en was het dus verzamelen bij sportcentrum Coach in Beek en Donk. Rond 14.00 uur was er een enthousiaste groep aanwezig en kon Dick v.d. Biggelaar van Sportcentrum Coach de uitleg geven over deze sportieve middag.

Na een warming up gingen ze van start in groepjes en werden er met tweetallen leuke oefeningen gedaan. Dick had een circuittraining gemaakt, zodat er veel variatie was. Voor sommigen waren bepaalde oefeningen iets te zwaar of lastig, door een kleine aanpassingen konden de meeste oefeningen toch mee worden gedaan. Met veel enthousiasme werd er deelgenomen, het was erg leuk om te zien hoe veel plezier iedereen had. Het was een zeer geslaagde middag.

Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan activiteiten van De Soos, kom dan gerust een keer kijken in Den Dorpel in Gemert. Meer informatie is te vinden op www.kansplusregiogemert.nl.