Afbeelding

Jeu de Boules op Koningsdag bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - Op Koningsdag houdt KBO Jeu de Boules Club 'Ons Genoegen' vanaf 14.00 uur een Jeu de Boules festijn voor iedereen. Wie kennis wil maken met deze gezellige en mooie sport is van harte welkom op de banen bij het Dorpshuis.

Leden van de Jeu de Boules club ontvangen de bezoekers, geven uitleg en begeleiden bij het spel. Materiaal en boulesballen worden door de vereniging gratis beschikbaar gesteld. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn ook prijzen te winnen! Koffie en thee zijn gratis. De club rekent op een grote deelname!

Kienen
Op vrijdag 4 mei wordt er weer een kienavond gehouden door KBO Lieshout. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen, lid of geen lid van de seniorenvereniging. Het kienen start om 20.00 uur in het Dorpshuis, Grotenhof 2 in Lieshout. De zaal is vanaf 19.00 uur open. Vooraf wordt er een nummer geprojecteerd voor de jackpot!

Leesclub
De volgende bijeenkomst van de KBO Lieshout Leesclub is op dinsdag 8 mei in Franciscushof. Aanvang 20.00 uur. Gekozen is voor het boek 'Reddende Engel' van Renate Dorrenstein. De bijeenkomsten worden geleid door mevrouw Nelleke van Vlokhoven, die als docente Nederlands garant staat voor het niveau. Iedereen die belangstelling heeft voor de Leesclub is van harte welkom om een avond vrijblijvend mee te komen doen of luisteren.

Lieshouts Bridgetoernooi
KBO-Lieshout Bridgeclub en Bridgeclub 'De Poort van Binderen' organiseren samen het 'Lieshouts Bridgetoernooi' op zaterdag 12 mei in het Dorpshuis te Lieshout. Aanvang 13.30 uur. Inschrijven is mogelijk voor leden van seniorenvereniging KBO Lieshout, BC 'De Poort van Binderen' en overige inwoners van Laarbeek. Er geldt een maximum van 48 paren. Wie het eerst komt die het eerst maalt. Inschrijven kan tot uiterlijk 8 mei 2018 à €10,00 per paar, inclusief gratis kop koffie en prachtige prijzen. Ook wordt gestreden om de wisseltrofee. Voor meer informatie: Jan van Asseldonk 0499-423006 of Jan van Zuijlen 06-21666820. Zie ook www.poortvanbinderen.nl/toernooi.

Inloop
De inloop is iedere dinsdagmorgen in het Dorpshuis van Lieshout, van 10.00 tot 11.30 uur. Loop eens binnen om kennis te maken met een dynamische en gezellige seniorenvereniging.