Christi Eekels (TTV Een en Twintig 4)
Christi Eekels (TTV Een en Twintig 4)

Uitstekend seizoen voor TTV Een en Twintig 4

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het was wederom een drukbezochte avond in de kantine van TTV Een en Twintig op donderdag 12 april. Met drie thuisspelende competitieteams, enthousiaste recreanten en een ruim aantal supporters hing er als vanouds een heerlijk sportieve sfeer tijdens de alweer 9e speelronde van dit seizoen.

Team 1 speelde tegen de bezoekende club uit Vught, JCV. Stefan Hamelijnck, Jordi Kivits en invalster Rowena de Haas hadden duidelijk een moeizame avond met als eindstand 4-6. Jordi won 2 wedstrijden, Stefan en Rowena wonnen er ieder 1.

Team 4 behaalde daarentegen juist een zeer mooi resultaat! Zowel Roel Beekmans als Patrick Biemans wisten beiden al hun wedstrijden met een overwinning binnen te halen. Christi Eekels verloor 1 van haar 3 wedstrijden en ook het dubbelpunt ging naar de tegenstanders van Unicum, waardoor de stand in 8-2 eindigde. Mede dankzij deze uitslag komt team 4 uit op een mooie 2e plaats.

Team 5 had wat meer moeite om de punten binnen te halen tegen TTV Taverbo/SHBO. Hans Eekels wist net geen wedstrijden te winnen, Bert Coolen won 1 wedstrijd, Eva Verrijt won er 2 en ook de dubbel wisten zij binnen te halen waardoor het scorebord aan het eind van de avond op 4-6 bleef steken.

De overige teams speelden een uitwedstrijd afgelopen week. Voor alle (overige) uitslagen kun je terecht op www.ttveenentwintig.nl of kijk op de Facebookpagina van de vereniging.