Afbeelding

Sportief en afwisselend seizoen voor teams TTV Een en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De laatste wedstrijden van dit competitieseizoen zijn afgelopen week gespeeld. Met veel enthousiasme, plezier en bovenal sportieve inzet is door alle competitiespelers een ontzettend leuke voorjaarscompetitie beleefd!

Lastige competitie 1e team
Team 1 heeft een lastige competitie achter de rug. Door een langdurige blessure is kopman Peter v/d Eijnde bijna niet aan spelen toegekomen. Hierdoor was het de zware taak aan Jordi Kivits en Stefan Hamelijnck om samen met diverse invallers toch er vol voor te gaan. Ondanks hun inzet is dit helaas niet gelukt en zijn zij op de 6e plek geëindigd. Hierdoor zal team 1 volgend seizoen in de 2e klasse uitkomen.

Mooi resultaat voor team 2
Team 2 heeft met de behaalde 2e plaats een zeer mooi resultaat neergezet. Jeroen Engelhart, Joost van Goch en Rowena de Haas hebben alledrie een goed seizoen gedraaid en blijken wederom zich goed staande te houden in de 3e klasse. Diezelfde klasse zal team 2 volgend seizoen dus ook weer hun mannetje in gaan staan.

Team 3 kent tegenslagen
Team 3 heeft helaas ook met nogal wat tegenslagen te kampen gehad. Zo hebben zowel Panisa Tummuengdon als Guido Graat, beide met een langdurige blessure meerdere wedstrijden vanuit de zijlijn moeten aanschouwen. Dirk v/d Venne en teamgenoot Tonnie van Berlo hebben met meerdere invallers geprobeerd zoveel punten te behalen, maar dit was helaas een te zware opdracht in de sterke poule. Met een 6e plek is behoud van de 4e klasse uitgesloten.

Uitstekend seizoen voor team 4
Team 4 heeft een uitstekend seizoen gehad! Met een ruime voorsprong op de nummer 3, hebben zij een hele mooie 2e plek behaald. Dit betekent ook dat zij bij de aankomende promotie/degradatie wedstrijden een gooi kunnen doen naar een promotie naar de 6e klasse.

Positieve afsluiting voor 5e team
Team 5 heeft mede dankzij de monsterscore (9-1 winst) tijdens de 10e en laatste speelronde, zich weten op te werken naar een 4e plek in hun klasse. Hierdoor hebben ook zij de competitie positief weten af te sluiten en kunnen zij zich op gaan maken om volgend seizoen er weer met frisse moed tegenaan te gaan in de 7e klasse.

Alle uitslagen en eindstanden van de voorjaarscompetitie 2018 staan vermeld op www.ttveenentwintig.nl en op de facebookpagina van de vereniging.