Archieffoto: Kim Vervoort neemt een vrije worp

Flamingo's verliest van koploper

Mariahout - Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde op zondag 22 april tegen koploper De Horst. Om 13.00 uur werd het startsignaal afgegeven door de scheidsrechter.

De Horst kwam direct fel uit de startblokken in tegenstelling tot de Flamingo's. Binnen enkele minuten stond De Horst dan ook voor met 4-0. Flamingo's had geen antwoord en liep vanaf het begin van de wedstrijd achter de feiten aan. De dames uit Mariahout hadden zeer veel moeite om kansen te creëren. Wanneer dit wel gebeurde, werden kansen niet afgemaakt. De Horst daarentegen was veel effectiever en strafte daarbij de collectieve zwakte van de Flamingo's af. De ruststand was 6-3 in het voordeel van De Horst.

De Mariahoutse meiden kwamen na rust wat sterker de kleedkamer uit met als doel het verschil recht te zetten. Helaas was dit in de praktijk niet mogelijk en krijgt De Horst de kans om uit te lopen. Eindstand was 10-4 in het nadeel van Flamingo's.

Senioren 2 speelt twee wedstrijden
Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken, speelde op donderdag 19 april tegen SCMH en op zondag 22 april tegen De Horst. In beide wedstrijden was te zien dat de meiden van Senioren 2 iets goed te maken hadden met de wedstrijden daarvoor. Het team was met een fitte Gaby Habraken weer compleet en speelde daarom in beide wedstrijden collectief sterk. Helaas heeft Flamingo's zeer veel kansen nodig om tot scoren te komen. Gelukkig viel het op donderdag tegen SCMH goed uit en kwam senioren 2 in de tweede helft op een veilige voorsprong. Dit lukte op zondag 22 april helaas niet en nam De Horst het in de slotfase over. Senioren 2 won met 17-12 van SCMH en verloor tegen De Horst met 7-6.