Saar Hellings met Alex
Saar Hellings met Alex Foto: Col Warnaar

Heerlijk weer tijdens ponywedstrijd

Sportnieuws Sport

Lieshout - De eerste buitenwedstrijd van het seizoen bij Manege D'n Perdenbak werd vrijdag 20 april gehouden. Het was heerlijk weer voor de wedstrijd en de jonge ruiters hadden er zin in.

Er waren 18 ruiters uit de regio aanwezig en zij lieten nette proeven zien aan de jury, hij beloonde hun trainen met de pony's met mooie punten en daarna gingen de winnaars naar huis met een leuke prijs. Iedereen kreeg van Jos Martens uit Mariahout als extraatje een proefzakje met brokjes voor de pony, waarvoor hartelijke dank.

Uit Laarbeek reden mee:
Categorie AB, Klasse B, Saar Hellings met Alex, zij werden 3de met 185 punten en 2de met 184 punten. Joost Teunisse en Perfect Pino werden 2x 4de met 172 punten.

Categorie CDE, Klasse B, Veere van Lamoen en Evy werden 3de met 187 punten, Fem Scheepens en Avoriaz werden 5de met 183 en 4de met 182 punten, Pleun van Schijndel en Joly's Carismo werden 7de met 170 en 6de met 174 punten.

Categorie CDE, Klasse L1, Nadieh Koopman en Robby werden 2x 1ste met 185 en 187 punten, Sofie Haast en Orchid's Enia werden 2x 3de met 183 punten.

De volgende wedstrijd is op vrijdag 4 mei voor de paarden en daarvoor kun je inschrijven via mijnknhs.nl of door een mail te sturen naar wedstrijdderaam@live.nl. De volledige uitslag en meer foto's staan op www.stichtingderaam.nl.