Kampioensteam Mixed 6, staand vlnr: Angela, Rob, Remco, Steffie en Katja. Zittend vlnr: Lisa, Evi, Sabitri en Marije. Niet op de foto: Yvonne, Gert en Romy
Kampioensteam Mixed 6, staand vlnr: Angela, Rob, Remco, Steffie en Katja. Zittend vlnr: Lisa, Evi, Sabitri en Marije. Niet op de foto: Yvonne, Gert en Romy

Vier keer feest bij BC Mixed

Sportnieuws Sport

Beek en Donk – Team 6 van BC Mixed werd donderdag 19 april kampioen in de tweede klasse. Na een zinderende ontknoping viel in de allerlaatste wedstrijd de beslissing. Diezelfde week waren er ook nog twee jubilarissen bij de vereniging. En als klap op de vuurpijl was zaterdag 21 april de jaarlijkse feestavond. Een feestelijke week dus.

Kampioenen
Met de laatste competitiewedstrijd voor de boeg stond Mixed 6 één punt achter op naaste concurrent Never Down uit Helmond. Beide teams speelden gelijktijdig hun laatste wedstrijd. Het was daardoor extra spannend om de wedstrijd te volgen. Mixed opende goed door beide gemengd dubbels te winnen. Toen ook de dames- en herendubbel gespeeld waren was het 3-1. Om kampioen te kunnen worden moest minimaal één partij meer gewonnen worden dan concurrent Never Down. Tijdens de allerlaatste partij was al duidelijk dat zijn hun wedstrijd met 5-3 hadden gewonnen. Mixed stond toen met 5-2 voor en de single van Steffie Boelens moest dus gewonnen worden. En dat gebeurde. Op basis van een beter onderling resultaat werd Mixed 6 kampioen in de tweede klasse van de HBB.

Jubilarissen
In dezelfde week was BC Mixed ook weer twee jubilarissen rijker. Het bestuur verraste Paul Beekman met een mooie slagroomtaart ter ere van zijn 40-jarig lidmaatschap. Bestuurslid Stan van der Heijden was 25 jaar lid en werd tijdens de feestavond in het zonnetje gezet.

Feestavond
De drukbezochte avond was ook dit jaar weer voortreffelijk georganiseerd door de Activiteiten Commissie van BC Mixed. In de kantine van sporthal d'n Ekker was een loterij met geweldige prijzen, de band Rate, met een aantal eigen Mixed leden, verzorgde een live optreden en DJ Jorg Krijnen kreeg de voetjes van de bezoekers flink van de vloer.

Voor foto's en meer informatie over de vereniging kijk je op www.bcmixed.nl en volg je de vereniging op Facebook, Instagram en twitter.