Twan (l) en Bryan Sterken
Twan (l) en Bryan Sterken

Warme wedstrijd in Antwerpen voor hardlopers

Sportnieuws Sport

Lieshout - Het was afgelopen zondag eigenlijk geen weer om hard te lopen, maar als je ingeschreven hebt voor de 10 miles van Antwerpen ga je natuurlijk toch lopen. Door het warme weer had de organisatie de tijdregistratie stopgezet om de deelnemers rustig uit te laten lopen. De snelle RCL-ers waren toen al binnen.

Twan en Bryan Sterken gingen met een team van DAF naar Antwerpen. Van tevoren hadden vader en zoon al afspraken gemaakt om de snelheid aan te passen aan het warme weer, desondanks liep Bryan de 16,1 kilometer in een nieuw persoonlijk record van 1.14:12. Twan deed het iets rustiger aan na zijn marathonavontuur in Rotterdam en bereikte de finish in 1:24:02.

Marian van den Tillaar stond aan de start bij het Nederlands kampioenschap crossduathlon in Austerlitz. Na 8 kilometer trail, 22 kilometer mountainbiken en weer 2,6 kilometer lopen bereikte Marian de finish in 2:23:55. Een mooie 6e plaats bij de dames 45 op een Nederlands kampioenschap.

Op Koningsdag staat de Kings & Queens run op het programma in Lieshout, dus voor alle leden van Runnersclub Lieshout een thuiswedstrijd.