Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Bavaria Kings&Queensrun is klaar voor de start

Sport Evenementen

Lieshout – Koningsdag in Lieshout belooft een gouden dag te worden! Met 's ochtends de allereerste editie van de Bavaria Kings &Queens run en 's middags het Kings&Queens festival. Een mooie combinatie van sport, muziek, optredens, kinderactiviteiten … De KingsQueensrun start morgenochtend om 11.00 uur, voorafgegaan door de Prinsen en Prinsessenrun. Kom dus hardlopen, aanmoedigen en vooral samen genieten!

Er is veel te doen
Op Koningsdag in Lieshout hoef je je geen moment te vervelen. In het ochtendprogramma start om 9.30 uur de warming- up voor de prinsen en prinsessen run. Om 9.45 uur lopen de hoogheden van 3 tot 12 jaar een afstand van 500 meter. Misschien zelfs wel verkleed als prins of prinses. Wie zal het zeggen? Om klokslag 11.00 uur start de Kings&Queensrun. En dat gebeurt niet zomaar. Het illustere duo Connie en Ronnie – lees: onze eigen Máxima en Willem-Alexander – lost het startschot en verzorgt de prijsuitreiking. Het parcours voert dit jaar door de kom van Lieshout met rondes van 2,5 kilometer, maximaal vier te gaan. Sambaband Heisa laat de benen nog sneller bewegen en aanwonenden wordt gevraagd om de stembanden alvast op te warmen. Immers, alle lopers verdienen het om aangemoedigd te worden. Hou je vooral niet in.

Na-inschrijven, medailles, iets lekkers ...
Lopers die nog mee willen doen, kunnen zich op Koningsdag inschrijven in het Bavaria Brouwerij Café op de Heuvel tussen 9.30 uur en 10.15 uur. Doe dat vooral! Na het volbrengen van Bavaria Kings&Queensrun, ontvangt iedere deelnemer sowieso een medaille en iets lekkers bij de koffie in het Brouwerijcafé. Dan is er tijd om te kletsen en na te genieten van de sportieve prestatie die geleverd is.

En de beginnersgroep?
De beginnersgroep is er helemaal klaar voor. De laatste training was afgelopen maandagavond en de club nieuwe lopers heeft er zin in. "Ik wist niet dat ik dit kon", is een uitspraak die voldoende zegt. De trainer van deze club begeleidt de groep op Koningsdag zodat iedereen gegarandeerd de finish haalt.

Koningsdag in Lieshout: mis het niet
Ten slotte een aantal woorden die Koningsdag in Lieshout dit jaar typeren: lekker hardlopen, mooie prijzen voor de eerste drie dames/heren op elke afstand, straatvoetbal, schminken, springen, vrijmarkt, optocht versierde fietsen, Dj's, dansoptredens, lekker eten, gezelligheid, etc.

Meer weten omdat je niets wilt missen? Kijk op: kingsqueensrun.nl, laarbeekactief.nl en/of op de Facebookpagina: Koningsdag Lieshout Kings & Queens Festival.