Afbeelding

Pinksterbraderie centrum Lieshout

Algemeen Evenementen

Lieshout – In het centrum van Lieshout wordt op Pinkstermaandag 21 mei voor de 31e keer een braderie gehouden. Naast de vele kramen en kinderattracties op deze markt, kunt u onder het genot van een hapje en een drankje op de gezellige terrassen bij de plaatselijk horeca genieten van muziek.

De Lieholter Blaaskapel verzorgt van 14.00 tot circa 16.00 uur een optreden met vrolijke en vlotte blaasmuziek. Countryclub 'The Black Longhorn' houdt op het Floreffeveld haar Country Dance Party. De entree voor deze drukbezochte en kindvriendelijke jaarmarkt is gratis en duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Verenigingen en ondernemers uit Laarbeek wordt de mogelijkheid geboden – voor eigen gebruik en uitsluitend voor de verkoop van 'non-food' producten - een kraam of een grondplaats te huren voor de schappelijke prijs van €25,00. Een grondplaats heeft dezelfde afmeting als een reguliere marktkraam. De aangeboden 'waar' moet passen in het beeld van een braderie (geen 'rommelmarkt').

Gegadigden kunnen uiterlijk tot 14 mei contact opnemen met braderielieshout@gmail.com. Reguliere marktkooplieden en verkopers van 'food' producten alsmede gegadigden van buiten Laarbeek dienen tijdig contact op te nemen met 'Organisatie- en adviesbureau Koolen en Koolen' uit Tilburg via hun website.