Afbeelding

Kwizut schenkt €6.400,00 aan 'Helpende Handjes 2017'

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Traditioneel dankt Kwizut de vereniging die geholpen heeft tijdens de jaarlijkse Kwiz- en feestavond door het aanbieden van een vrijwilligersavond. Voor Kwizut 2017 werden de Helpende Handjes geboden door Scouting Beek en Donk.

Ruim 80 vrijwilligers hebben zich tijdens de Kwiz- en feestavond ingespannen om het geheel in goede banen te leiden. Tijdens deze dagen moeten de handen flink uit de mouwen gestoken worden bij het op- en afbouwen van de feestzaal in zaal d'n Ekker, de bezetting rondom verkeersveiligheid, de garderobe, de barbezetting en de bonnenverkoop. Gezegd mag worden dat op zeer prettige wijzen met elkaar werd samengewerkt dat we als Kwizut zeer waarderen.

Kwizut is een zeer kleine organisatie. Zonder de ondersteuning van de Helpende Handjes, zou het onmogelijk zijn om de Kwiz- en feestavond neer te zetten. Onze waardering richting Scouting Beek en Donk hebben we laten blijken door het aanbieden van een vrijwilligersavond en een financiële bijdrage te leveren voor de clubkas van de vereniging.

Zaterdag 21 april was het zover. In een mooie feestlocatie werd de vrijwilligersavond gehouden en ontving voorzitter Joris Coolen een cheque, voor het spekken van de clubkas, uit handen van Geert Heesakkers.