Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 97ec5c
Foto: Joost Duppen & Liesbeth van Boxtel
FOTO'S Gemeente

Lintjesregen in Laarbeek (overzicht)

Laarbeek - Bij Algemene Gelegenheid worden vandaag (donderdag 26 april) door de burgemeester van Laarbeek, de heer Frank van der Meijden, Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Volg het via www.mooilaarbeek.nl.

Het eerste lintje werd om 9.00 uur uitgereikt aan dhr. Frank van Esch (56) uit Mariahout. Lees hier over zijn verdiensten.

Om 9.30 uur werd het tweede lintje uitgereikt aan dhr. Paul de Hoon (67). Evenals zijn voorganger werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Lees hier over de verdiensten van Paul de Hoon.

Mevrouw Annie Verbakel-Verhoeven (76) werd om 10.00 uur als eerste vrouw verrast met een lintje. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Lees hier over haar verdiensten.

Om 10.30 uur stond het college van B&W op de stoep bij mevrouw Henny de Leeuwe-Kleijngeld (74). Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Lees hier over de verdiensten van Henny de Leeuwe Kleijngeld.

Wies Rooijakkers werd tijdens een 'vergadering' verrast met het vijfde lintje van vandaag. Lees hier meer over zijn verdiensten.

Maria Bekkers – van der Meijden (71) uit Aarle-Rixtel ontving om 11.30 uur het zesde lintje van vandaag. Lees hier meer over de verdiensten van Maria Bekkers-van der Meijden.

Het zevende lintje ging naar Henk Beniers (81) uit Aarle-Rixtel. Ook Henk werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Lees hier meer over de verdiensten van Henk Beniers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>