Logo mooilaarbeek.nl
Frank van Esch wordt gefeliciteerd door Burgemeester Van der Meijden   | Fotonummer: 899618
Frank van Esch wordt gefeliciteerd door Burgemeester Van der Meijden (Foto: Joost Duppen)
Algemeen

Koninklijke onderscheiding voor Frank van Esch (Mariahout)

Mariahout - De eerste Koninklijke onderscheiding van donderdag 26 april werd door burgemeester Van der Meijden uitgereikt aan de heer Frank van Esch (56) uit Mariahout. Hij werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Verdiensten:
De heer Van Esch is 27 jaar uitzonderlijk actief voor Voetbalvereniging Mariahout. Vanaf 1991 tot heden heeft hij zitting in het bestuur, eerst als secretaris en vanaf 2016 als penningmeester. Daarnaast fungeert hij sinds 2000 als clubscheidsrechter. Binnen de vereniging is hij ook het aanspreekpunt van alle clubscheidsrechters en organiseert hij bijeenkomsten ter ondersteuning en om de laatste ontwikkelingen op spelregelgebied bij te brengen. Vanaf 2005 maakt hij bovendien deel uit van de klusploeg en verzorgt hij samen met de kantinebeheerder de inkoop van de horeca. Verder maakt hij zich sinds 2014 bijzonder verdienstelijk als lid van de sponsorcommissie.

Vanaf 1988 tot 1995 is de heer Van Esch bestuurslid geweest van Buurtvereniging Bernadettebuurt.

Sinds 2010 tot heden is hij lid van Zundap team de "Vette Ketting", die jaarlijks een toertocht organiseert voor de "Bromvliegers".

De heer Van Esch is een zeer toegankelijk persoon, die voor iedereen klaar staat en zichzelf wegcijfert voor het collectieve doel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>