Team 4, vlnr: Roel Beekmans, Christi Eekels, Patrick Biemans, Helmi Eekels, (Rolf Hendricksen ontbreekt op de foto)
Team 4, vlnr: Roel Beekmans, Christi Eekels, Patrick Biemans, Helmi Eekels, (Rolf Hendricksen ontbreekt op de foto)

Tafeltennistraining werpt zijn vruchten af

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Bij Tafeltennisvereniging 'Een en Twintig' werd donderdagavond een Koninklijk dubbeltoernooi gehouden. Verschillende recreanten en competitiespelers namen deel aan het toernooi. Ton Paardenkooper en Joost van Goch wonnen het duotoernooi. De avond werd afgesloten met een heerlijk glaasje Oranjebitter.

Trainingen op maandagavond
Sinds september 2018 worden er naast jeugdtrainingen ook trainingen gegeven voor senioren. Aan deze trainingen kunnen alle leden meedoen: tafeltenniservaring of talent is niet nodig. Voor de één is deze training een prima basis om het tafeltennisspel onder de knie te krijgen, voor de ander is het een vorm om te werken aan meer vastigheid in het spel. Door de opzet van de trainingen hebben alle deelnemers baat bij dit uurtje training.

Gemiddeld bestaat de trainingsgroep uit 12 deelnemers. Het is niet verplicht iedere week aan de trainingen deel te nemen. Hierdoor kunnen ook leden die niet regelmatig op maandagavond kunnen komen, aan de trainingen deelnemen. Tijdens de trainingen wordt serieus werk gemaakt van het verbeteren van de tafeltennisvaardigheden. Het niveau van de deelnemers is aanzienlijk gestegen, dat is ook terug te zien in de ranking van de spelers. Het is duidelijk te merken dat het trainen aanstekelijk werkt: steeds meer deelnemers melden zich om 19.30 uur bij de training.

Na de training is bij TTV Een en Twintig nog volop gelegenheid zelf een balletje te slaan en in de kantine na te praten. De trainingen gaan dit seizoen door tot donderdag 15 juni.

Promotie-degradatie wedstrijden
Op vrijdag 4 mei worden vanaf 20.15 uur bij TTV Een en Twintig de promotie/degradatie wedstrijden van dit seizoen gespeeld. In totaal zullen 12 regionale teams strijden voor klassebehoud of promotie. Kom gerust een kijkje nemen: spanning verzekerd!

Ook interesse in de snelste balsport ter wereld? Je bent van harte welkom! Op maandag wordt er tussen 19.00 uur en 20.30 uur training gegeven aan zowel jeugd als senioren in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Op donderdag is er mogelijkheid tot vrij spelen vanaf 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl of volg de vereniging op Facebook en Twitter.