Archieffoto: Femke van Erp (ASV'33) in duel met enkele dames van Sparta'25
Archieffoto: Femke van Erp (ASV'33) in duel met enkele dames van Sparta'25

Weer damesvoetbal bij ASV'33?

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - ASV'33 wil komend seizoen weer starten met een meidenvoetbalteam op zaterdag en een vrouwenteam op zondag. Het bestuur van ASV'33 wil hiermee het meiden- en vrouwenvoetbal een nieuwe impuls geven.

Jarenlang was de club gezegend met een groep jonge enthousiaste meiden die goed en mooi voetbal lieten zien. Tot voor enkele jaren had ASV'33 zelfs twee vrouwenelftallen en een actief veterinnenteam. Door allerlei oorzaken, zoals studie, zwangerschap, andere interesses, enz. werd het animo helaas minder. Momenteel hebben ze nog een vrouwenteam (7 tegen 7) en een veterinnenteam (7 tegen 7) die beiden, acht keer per seizoen, op vrijdagavond spelen.

Bij voldoende belangstelling wil ASV'33 in het seizoen 2018 -2019 graag starten met een meidenteam op zaterdag en een vrouwenelftal op zondag.

Dus heb je interesse om (weer) te gaan voetballen, meld je dan vóór 1 juni aan bij Gerjan Beniers. Wil je eerst meer informatie hebben, dan kun je ook contact opnemen met Gerjan. Gerjan is bereikbaar via vrijwilligerscommissie@asv33.nl