Afbeelding

Open tennistoernooi D'n Ouwe Toren

Sport Evenementen

Beek en Donk - Sinds 1967 organiseert tennisvereniging 't Slotje jaarlijks een open toernooi wat goedgekeurd is door de KNLTB. Dit toernooi wordt altijd gehouden van Hemelvaartsdag tot en met Eerste Pinksterdag. Dit jaar van 10 tot en met 20 mei.

Inschrijven is mogelijk voor iedereen die lid is van de KNLTB. Het is een actueel rating toernooi. Na inschrijving via toernooi.nl wordt na de sluiting van de inschrijfdatum, de actuele rating van de tennisser bepaald. Dit is de speelsterkte die door de KNLTB geregistreerd wordt. Na het spelen van toernooien en/of competitie kan de speelsterkte van je tennispas aangepast worden als gevolg van de behaalde resultaten. Indeling vindt plaats op basis van gelijke speelsterktes. Er wordt gespeeld in een poulesysteem, met afvalschema

Je kan inschrijven voor de dames- of herenenkel, hieraan is geen leeftijdsgrens gesteld. Bij het inschrijven voor de dames-, heren- of gemengd dubbel geldt een leeftijdsgrens van 17+ en /of 35+. Beide deelnemers dienen in te schrijven. De speelsterkte van de koppels hierbij is het gemiddelde van de actuele rating van het koppel.

Het Open Toernooi is aantrekkelijk voor zowel de recreatieve als de prestige gerichte tennisser. Ieder kan op zijn eigen niveau meedoen. Iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan het tennispark om een van de vele wedstrijden te aanschouwen.

De finalewedstrijden worden gespeeld op zondag 20 mei (1e pinksterdag). Wie als toeschouwer op deze finaledag aanwezig is maakt kans op een gratis tennisclinic die wordt gegeven door clubtrainer Jorg Gussenhoven.