Jaccy van den Enden kopt de 1-0 binnen

Sparta'25 maakt geen fout in topper

Beek en Donk - Sparta'25 doet nog volop mee in de spannende strijd om het kampioenschap. Op het eigen sportpark werd DAW uit Schaijk overtuigend verslagen. Voor het publiek was de wedstrijd helaas geen topper om te zien.

Sparta'25 opende scherp. Werd een grote kans in de eerste minuut nog gemist. In de tweede minuut kopte Jaccy van den Enden de openingstreffer wel binnen. Dit na een afgemeten voorzet van Joost Ankersmit. Sparta'25 was slordig in de eindpassing waardoor kansen geen echt grote doelkansen werden. Philippe Cleutjens was nog wel erg dicht bij een knappe kopgoal. Maar de doelman van DAW redde met een katachtige beweging. De gasten uit Schaijk wisten eigenlijk geen uitgespeelde kansen te creëren. Het bleef in de eerste helft bij één schot die door de Sparta'25 doelman beheerst uit de bovenhoek werd getikt.

Van den Enden was een kwartier na rust weer belangrijk toen Michiel Koot een combinatie met hem aanging. Koot rondde beheerst af; 2-0. Daarvoor was DAW een paar keer gevaarlijk geweest uit hoekschoppen. De ploeg heeft veel lengte, maar wist die gelukkig niet goed te gebruiken. Het slotakkoord was voor invaller Jeremy Raaijmakers (17). In de allerlaatste minuut schoot hij de bal vanuit een onmogelijke hoek toch binnen.

Omdat Olympia uit Boxmeer gelijk speelde tegen Boekel Sport, Boekel is aanstaande donderdag de tegenstander van Sparta'25, verspeelden zij de koppositie. Volkel wist wel te winnen. Sparta staat nu derde op 3 punten van Volkel, maar met een wedstrijd minder. Als Sparta'25 de wedstrijd tegen Boekel weet te winnen donderdag staan de groen-witten bovenaan. Dan heeft het team alles zelf in de hand.

Steun Sparta'25 dus donderdag om 14.30 uur in Boekel.