Afbeelding

Sportieve meivakantie met 'Laarbeek Actief'

Sportnieuws Sport

Laarbeek - Laarbeek Actief heeft in de meivakantie van 30 april t/m 4 mei weer een groot aantal activiteiten georganiseerd. Net als de voorgaande vakanties waren de activiteiten ook nu weer een groot succes.

Laarbeek Actief heeft in de meivakantie voornamelijk basisschool-/jeugdactiviteiten op touw gezet. Wat heeft iedereen genoten van deze activiteiten zoals o.a. kooivoetbal, kooihockey, kleutersurvival, squashen, oudhollandse spelen, bootcampen bij Lifestyle Center Laarbeek, handboogschieten bij handboogvereniging Strijd in Vrede in Beek en Donk en ze hebben i.s.m. De Bosduivels, mountainbike vereniging in Mariahout een mountainbikeroute uitgestippeld, hoe gaaf was dat!

In samenwerking met verschillende verenigingen en gymzalen hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie gehad. Ze zijn bezig geweest met bewegen en kwamen sociaal in contact met andere kinderen uit Laarbeek.

Zomervakantie
Wil jij in de eerste week van de zomervakantie ook meedoen met de sportactiviteiten van Laarbeek Actief? Zorg dat je hier bij bent en op tijd aanmeld. Aanmelden is mogelijk van 11 tot en met 29 juni 2018. Inschrijven kan via www.laarbeekactief.nl/vakantie. Houd de Facebookpagina 'Laarbeek Actief' en www.laarbeekactief.nl in de gaten voor inschrijving en andere sportactiviteiten.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente Laarbeek.

Samenwerking
Laarbeek Actief nauw samen met de lokale verenigingen. Zo worden er enthousiaste kinderen vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze nieuwe leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Omdat de activiteiten tijdens de afgelopen vakanties een groot succes waren, gaat Laarbeek Actief ook de komende periode zich inzetten voor de Laarbeekse jeugd, volwassenen en ouderen.

Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina. Hier blijf je op de hoogte en tref je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kan je per mail terecht bij: jvdenden@vierbinden.nl.