Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Stratenvoetbal ASV'33

Aarle-Rixtel - Op sportpark De Hut vindt donderdag 7 en vrijdag 8 juni weer het inmiddels traditionele stratenvoetbaltoernooi plaats voor alle inwoners van Aarle-Rixtel vanaf 16 jaar, zowel mannen als vrouwen! Uiteraard zijn ook liefhebbers die geen lid zijn van ASV '33 van harte welkom om mee te doen.

Donderdag 7 juni worden vanaf 19.00 uur de poulewedstrijden gespeeld; vrijdag 8 juni vanaf 19.00 uur de kruisfinales en de finale. De wedstrijden worden gespeeld op een kleiner veld, met zes spelers en een keeper. Er dient continu minimaal één vrouw in het veld te staan (door een vrouw gescoord doelpunt telt dubbel!)

Aarle-Rixtel is voor dit toernooi ingedeeld in tien wijken. Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 31 mei aanmelden bij de contactpersoon van de betreffende wijk.

De wijkindeling en de namen en telefoonnummers van de verschillende contactpersonen staan op de website (onder 'agenda' - 'stratenvoetbaltoernooi').

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>