Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ece315
Verkeer

Meepraten over verkeersproblemen in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel – De actie 'Minder hard – Vanuit je hart – 30' is voorbij maar ze gaan verder. De Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel, onder­deel van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel, komt woensdag 16 mei weer bijeen om over de actie en verkeersknelpunten te praten. De bijeenkomst is in De Dreef en begint om 20.00 uur.

Tijdens iedere bijeenkomst komt het punt hard rijden in het dorp ter sprake. Maar deze keer kunnen ze de bewustwordingsactie 'Minder hard - Vanuit je Hard – 30', die vanuit de Werkgroep Verkeer is georganiseerd evalueren. De inwoners hebben laten zien dat ze het probleem willen aanpakken. Hoe gaan ze nu verder?

Naast de discussie over de aanpak te hard rijden in Aarle-Rixtel komt in de bijeenkomst van 16 mei het actieschema (de lijst met openstaande punten) ter sprake. De organisatie bekijkt dan hoe deze knelpunten kunnen worden aangepakt. Ook komt de rol van inwoners aan de orde. Want verkeersveiligheid en leefbaarheid zijn zaken waar ook de inwoners aan moeten werken. Wilt u weten welke knelpunten er op de lijst staan vraag dan via info@dorpsplatform.nl het verslag van de laatste bijeenkomst op. Naar dit email-adres kunt u ook nieuwe punten aangaande verkeers­situaties sturen. En als u interesse heeft om mee te praten over dit soort zaken laat dan van u horen of kom naar de bijeenkomst van de Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>