Logo mooilaarbeek.nl
De gelukkige winnaars van de eerste stempelkaartactie   | Fotonummer: 08a1fe
De gelukkige winnaars van de eerste stempelkaartactie (Foto: MooiLaarbeek)
Algemeen

Eerste stempelactie Heuvelplein groot succes

Beek en Donk – De eerste stempelactie van Ondernemersvereniging Heuvelplein kan als een succes beschouwd worden. Veel inwoners maakten gebruik van de nieuwe stempelkaarten en lieten deze volstempelen bij de lokale ondernemers. Zaterdag werden 10 Moederdag-taarten en een 3-gangendiner van restaurant PUUR verloot onder de deelnemers.

Stempelactie
Ondernemersvereniging Heuvelplein gaat 4 keer per jaar een dergelijke stempelactie houden (Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst). Inwoners kunnen bij de aangesloten ondernemers een stempelkaart ontvangen. Volle stempelkaarten kunnen vervolgens weer bij een van de ondernemers ingeleverd worden. Per keer worden er mooie prijzen verloot onder de deelnemers. De volgende actie staat gepland voor Vaderdag. De stempelkaarten hiervoor zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar in de winkels. Wie nog een stempelkaart heeft liggen van de Moederdag-actie, mag deze gewoon blijven gebruiken.

Eerste winnaars
De prijsuitreiking van de eerste stempelactie vond zaterdag bij restaurant PUUR plaats. Daar werden 10 Moederdag-taarten en een 3-gangendiner voor 2 personen met bijpassende wijnen verloot. De gelukkige winnaars namen hun prijs met veel plezier en dank in ontvangst.

Bij de Vaderdag-actie worden er weer andere lokale, mooie prijzen verloot. Wilt u hier ook kans op maken? Neem dan deel aan de stempelactie van het Heuvelplein en wie weet bent u dan een van de gelukkige winnaars!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>