Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto Open dag Dierenpark Regter Eind   | Fotonummer: 073d32
Archieffoto Open dag Dierenpark Regter Eind (Foto: Liesbeth van Boxtel )
Evenementen

Open dag dierenpark Regter Eind

Beek en Donk - Dierenliefhebbers opgelet! Op eerste pinksterdag, zondag 20 mei, is het weer zover. Dan vindt de jaarlijkse open dag van dierenpark Regter Eind weer plaats.

Er zijn verschillende stands, van onder andere de Bijenvereniging Gemert en Creatief met Aarts. Voor de kleinste dierenvrienden is er een knuffelhoek. Ook kunnen ze zich uitleven op het springkussen, kuikentjes geboren zien worden of geschminkt worden. Daarnaast zijn er diverse oudhollandse spelletjes en er kan worden deelgenomen aan een quiz, waarbij er natuurlijk kans is op een mooie prijs!

Ondertussen kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van het mooie dierenpark, en gezellig bijkletsen.

U bent deze dag van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur op Dierenpark Regter Eind aan de Hermelijnstraat 100 in Beek en Donk. Parkeeradvies: kom te voet of per fiets, komt u met de auto dan kunt u die parkeren bij het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.dierenparkregtereind.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>