Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 59bbe1
Foto: Ingezonden
Verkeer

30 km-actie in Margrietstraat en Leliestraat

Beek en Donk - Een groep enthousiaste ouders met kinderen verzamelde zaterdag 12 mei rond 10.30 uur op het speelveld 't Reijakkertje aan de Margrietstraat in Beek en Donk. Samen met de Dorpsraad wilden de aanwezigen aandacht vragen voor een veilige snelheid van 30 kilometer per uur in hun wijk.

Nadat alle kinderen een 30 km-ballon ontvangen hadden, begonnen ze spontaan op het trottoir te zwaaien met hun ballonnen naar de passerende automobilisten, die daarmee op een leuke manier geattendeerd werden op de 30 km snelheid. Na deze actie werden er spandoeken opgehangen en ging men de wijk in om stickers uit te delen. Deze kunnen inwoners op de afvalcontainers plakken. Ook werden overal in de Margrietstraat en Leliestraat 30 km-bordjes op lantaarnpalen bevestigd. De ouders hoopten hiermee alle bewoners en andere automobilisten nog eens te wijzen op de veilige snelheid van 30 km per uur. Dit ter bescherming van alle kinderen die hier wonen en spelen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>