Logo mooilaarbeek.nl
De studio van Omroep Kontakt   | Fotonummer: f2c001
De studio van Omroep Kontakt
Evenementen

Gezellige dienstenveiling voor herinrichting live-studio Omroep Kontakt

Beek en Donk - Radio Kontakt organiseert een dienstenveiling in het kader van het 25-jarig bestaan, waarvan de opbrengst is bestemd voor de inrichting van een live-studio.

Actief
Op zondag 27 mei wordt in het Dorpshuis in Lieshout een grote dienstenveiling gehouden ten behoeve van de nieuwe inrichting van een studio bij Omroep Kontakt. Veel apparatuur in de bestaande studio is aan vervanging toe, want alles staat er al vanaf het begin, 25 jaar dus. "Af en toe druk je op een knop van de mengtafel en dan gebeurt er niets, maar ja dat ding is vanaf het begin elke dag gebruikt! Je staat ervan te kijken wat die goede apparatuur kost, want echt goed spul is schrikbarend duur!", legt Adri Vogels, voorzitter van Omroep Kontakt uit. Naast een aantal PC's, die moeten vervangen worden heeft de omroep nog een belangrijk doel. Dat is de omroep-ruimten toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. "En dan bedoel ik niet alleen, dat die binnen kunnen, maar wij willen ze ook graag de mogelijkheid bieden om actief mee te doen als DJ, nieuwsmaker, noem maar op", aldus Adri, "want wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers".

Rotterdam of Amsterdam
De diensten- en goederenveiling is een veiling, waar bij opbod diensten en producten aan de aan worden gebracht. De gang van zaken is als volgt: er wordt een beginbedrag genoemd en er kan steeds hoger worden geboden, totdat het bieden staakt en de veilingmeester het bod toewijst.

Er zullen ruim 120 zaken worden aangeboden. Om maar eens wat voorbeelden te geven; er komen schilderijen onder de hamer van onder andere Robbie Robbescheuten en er kan geboden worden op een rondvlucht boven Laarbeek! Heeft u veel last van wespen, dan kan worden geboden op het verwijderen van een wespennest. Er zijn gouden platen van Helmut Lotti, die geschonken zijn door Peter Koelewijn. Wie heeft er belangstelling voor een VIP-arrangement voor een wedstrijd van Feyenoord? Misschien liever een rondleiding in Amsterdam? Alles komt voorbij op die zondag.

Toekomst
Adri benadrukt dat het vooral een leuke middag moet worden in de geest van Omroep Kontakt. "Maar ons hoofddoel is om ongeveer €10.000,00 bij elkaar te krijgen op die middag. We hebben het erg hard nodig en om te kunnen vernieuwen. Daarvoor is veel inzet nodig, maar ook gewoon geld". Zoals vermeld is de datum 27 mei, van 14.00 uur tot ongeveer 17.30 uur in het Dorpshuis in Lieshout. Omroep Kontakt hoopt op de open dag op 23 juni de nieuwe studio te kunnen presenteren. Het is de laatste activiteit in het jubileumjaar. Dan is iedereen welkom om met eigen ogen te zien dat Omroep Kontakt klaar is voor de toekomst en de gekregen euro's goed besteed zijn!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>