Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 348ea2
Algemeen

Collecteweek Laarbeek 2018 brengt bijna €64.000,00 op

Laarbeek - Na het definitief vaststellen van de collectecijfers kan de PR-Commissie Laarbeek aan u als inwoners van Laarbeek met genoegen laten weten dat de 'Collecteweek Laarbeek 2018' een totaalbedrag van €63.989,19 heeft opgebracht met een definitieve meeropbrengst van €3725,44.

Dit geweldige collecteresultaat is gezamenlijk bijeengebracht door de inwoners uit alle kernen van Laarbeek (Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel en Beek en Donk) en opgehaald door de collectanten van de deelnemende collectefondsen in de week na Pasen van dinsdag 3 tot en met zaterdag 7 april. Nogmaals dank aan alle inwoners en collectanten voor dit prachtige resultaat. De definitieve opbrengst in Lieshout bedraagt nu €13.440,25, in Mariahout €7.285,63, in Aarle-Rixtel €16.383,00 en in Beek en Donk €26.880,31. De grafiek hieronder toont u de totale collecteopbrengst in Laarbeek en de opbrengst naar fonds:

Gezamenlijk collecteren een weg met variatie en mogelijkheden tot ontwikkeling
De ingeslagen weg van gezamenlijk collecteren met alle collectefondsen in één week, is een route met variatie en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit jaar heeft de collecteorganisatie het gezamenlijke straatbeeld in kunnen kleuren met spandoeken en ook boodschappen op digitale informatieschermen. Daarnaast is het niet meer nodig om uitsluitend met contant geld een bijdrage te leveren, maar ook via andere betaalmethoden zoals de eenmalige machtiging kan een bijdrage vanaf heden geleverd worden. In Lieshout was het in 2017 al mogelijk om via een machtiging te geven aan de fondsen en Beek en Donk gaat hiermee in 2019 starten. Aarle-Rixtel deelt als kern van Laarbeek hierover verder graag met u de ervaring dat de totale opbrengst van de gezamenlijke collecte in 2018 in Aarle-Rixtel €16.383 bedraagt en dat het nieuwe betaalmiddel van de eenmalige machtiging daar flink aan mee heeft geholpen. De bewoners hebben daarmee €328,00 méér geschonken dan in 2017. Hartelijke dank voor uw gulle giften aan de 16 goede doelen in Aarle-Rixtel. Voor de verdeling van de opbrengst in Aarle-Rixtel kunt u een bezoek brengen aan de website www.gezamenlijkecollecteaarlerixtel.nl. Beek en Donk is enthousiast over het feit dat zij dit jaar ruim 100 enveloppen meer met inhoud terug hebben mogen ontvangen en bedankt de inwoners hiervoor en Mariahout bedankt haar inwoners nog graag voor het klaarzetten van de enveloppen dat zorgde voor verrassing en nog meer plezier bij de collectanten tijdens het ophalen van de enveloppen en is enthousiast over het feit dat zij via de dorpskwis van 'De Jolige Jokers' de gewonnen geldprijs van €150,00 als extra bijdrage aan de Collecteweek in ontvangst hebben mogen nemen.

Nogmaals dank vanuit alle kernen van Laarbeek voor dit fantastische collecteresultaat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>