Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor de Stichting Laarbeeks landschap zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl ondersteuning bij het vernieuwen en onderhoud van hun website. De tijdsbesteding is een paar uur per maand.

In Aarle-Rixtel (locatie Mariëngaarde) zijn ze voor een bewoner (man 48 jaar) op zoek naar een enthousiast fietsmaatje. De bewoner houdt van buiten zijn en lekker een stukje fietsen. Zelf is hij in staat om te fietsen en zou graag samen met een maatje de omgeving van Aarle-Rixtel verkennen per fiets. De dag en tijd hangt af van wat de mogelijkheden van de vrijwilliger zijn. In principe kan het iedere dag van de week zijn. Er wordt een vrijwilliger gezocht die affiniteit heeft met jonge mensen met dementie, die communicatief vaardig is en bestand tegen emotionele belasting.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.