Logo mooilaarbeek.nl
El Viento   | Fotonummer: 08d538
El Viento
Kunst en Cultuur

Laatste koffieconcert van het seizoen in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - 't Oude Raadhuis treft een schot in de roos met de Raadhuispodium koffieconcerten. De eerste concerten waren binnen twee weken volgeboekt. Onder de indruk van de kwaliteit en het enthousiasme van de muzikanten, maar ook van de intieme setting en mooie aankleding tussen de kunstwerken, hebben veel bezoekers onmiddellijk weer ingeschreven om zitplaatsen te reserveren voor het volgende concert.

Kunst en muziek, beide krachtige instrumenten om tot de verbeelding te spreken. 'De verbeelding mag ruimte krijgen' is het motto van kunstenaar en tekenleraar Paul Dirks, wiens werken het aanstaande koffieconcert omlijsten. Dat motto zal die ochtend ook een mooie verbinding maken met de muziek die ten gehore wordt gebracht:

Klarinettrio El Viento
Naast werken van Mozart speelt het trio op zondagochtend 3 juni van 11.30 tot 13.30 uur muziek van Wranitsky, Haendel, Dusek, Grieg, Mac Dowell en Cesar Franck, maar ook het lichtere repertoire krijgt voldoende aandacht.

Het klarinettrio bestaat uit Toon van Zutven, Jos de Wit (klarinet) en Berry van de Laar (basklarinet). Voor het optreden van 3 juni wordt Jos vervangen door Ad van Erp.

De oorsprong van het trio ligt al in 1966. Met Cor van Eerd als fagottist en Jan Verhofstadt op plaats van Jos de Wit. Ze waren en zijn veelgevraagd bij gelegenheden van 'rouw en trouw', bij openingen van tentoonstellingen, opluisteren van diners, koffieconcerten en uitreikingen van cultuurprijzen.

Wilt u ook aanwezig zijn bij het laatste koffieconcert van dit seizoen? Geef u dan snel op, er zijn slechts weinig plaatsen beschikbaar. U kunt stoelen reserveren via de link op www.oudraadhuis.nl of per e-mail: info@oudraadhuis.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>