DèVèltOp, een van de optredens tijdens Mariahout 85
DèVèltOp, een van de optredens tijdens Mariahout 85

Grandioze opening viering 85-jarig bestaan Mariahout

Algemeen Evenementen

Mariahout - Het is feest in Mariahout! Het pittoreske dorpje viert haar 85-jarig bestaan en organiseert allerlei 'feestiviteiten'. Eén daarvan is een grandioze aftrap van het jubileumjaar tijdens het eerste weekend van juni. Allerlei activiteiten vinden er plaats op en rond het Oranjeplein. Zo ook de opening van het theaterseizoen. Want zeg nou zelf, zo'n mijlpaal wordt toch nog specialer als je mag genieten van muziek, cabaret en toneel?

Er is op zondag 3 juni van alles te beleven in het Openluchttheater. Denk aan schminken voor de kleinsten tot live-muziek voor de ouderen. Dat alles onder het genot van een heerlijk drankje. Waar u ook gaat of staat, de artiesten vermaken u ter plekke!

The Dutch Eagles
Meteen na de opening ligt op veler verzoek California voor één avond in Nederland. Dit is als de Dutch Eagles op 9 juni neerstrijken in het theater! Met hoogtepunten uit het werk van Eagles en illustere genre- en tijdgenoten wordt u meegenomen naar het California van de 70's. Met ruim 25 gitaren op het podium, 6 loepzuivere vocalen, heel veel plezier en overtuiging brengen de Dutch Eagles deze tijdloze muziek schijnbaar moeiteloos tot leven.

Paul Simon Tribute door Harry Hendriks en band
Van de jaren '70 gaan ze door naar de 80's en 90's! One Trick Pony van Paul Simon verscheen in 1980 als soundtrack bij de gelijknamige film waarin Paul zelf de hoofdrol speelde. Op vrijdag 15 juni gaat Harry Hendriks met zijn band het album volledig spelen, samen met andere mooie songs uit deze periode. Denk aan: 'Still crazy after all these years', '50 ways to leave your lover', 'I do it for your love', 'slip sliding away', etc.

Edwin Evers Band (uitverkocht)
Om alle sounds (van prachtige ballads tot de meest swingende nummers) uit de verschillende jaren samen te brengen komt De Edwin Evers Band met een geheel nieuwe show vol met bekende hits in Openluchttheater Mariahout!

Al jaren staat de band op het podium in het theater en treedt op tijdens festivals door het land. Maar wist je dat deze muzikale vrienden ook graag buiten spelen? Vorig jaar was 'de eerste keer' in een openluchttheater en dat smaakte naar meer. Met de voorjaarstour 2018 gaat de Edwin Evers Band een geheel nieuwe show ten tonele brengen.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.oltm.nl.