Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ebbcf3
Evenementen

Fietsspektakel in Mariahout

Mariahout - BZET De Bosduvels houdt zondag 3 juni het jaarlijks fietsspektakel voor fietsliefhebbers op de mountainbike of de racefiets.

Het evenement start vanaf het Oranjeplein in Mariahout. Deelnemers kunnen zich inschrijven in de Oranjebar en vanuit daar is het mogelijk om verschillende afstanden te rijden. Onderweg is er een gezamenlijke pauzeplaats voor zowel de mountainbikers als de racefietsers. Hier kunnen alle deelnemers even bijkomen en is er gratis sportdrank en een versnapering.

Met de mountainbiketocht heb je de mogelijkheid om de afstanden 30, 45, 55 en 70 kilometer te fietsen. Heerlijk slingerend over de verschillende single tracks en onverharde paden kunnen zowel beginners als de gevorderde fietsers deelnemen aan deze mooie tocht.

Voor de racefietsers heeft men de keuze om 60 of 110 kilometer te rijden. Halverwege de route is er een pauze op dezelfde locatie met alle overige deelnemers.

Het inschrijfgeld bedraagt €5,- en op vertoon van een NTFU-pas krijg je €1,- korting. Jeugd t/m 12 jaar kan gratis deelnemen. Bij de inschrijving is een gratis consumptie na afloop inbegrepen.

Inschrijven voor de mountainbike afstanden; 30, 45 en 55 km van 8.00 tot 10.00 uur. 70 km van 7.30 tot 9.30 uur.

Inschrijven voor de racefiets afstanden; 60 km van 8.00 tot 10.00 uur. 110 km van 7.30 tot 9.30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.debosduvels.nl of mail naar: info@debosduvels.nl.

De organisatie hoopt op prima fietsweer en nodigt fietsliefhebbers uit om aan hun gevarieerde en uitdagende fietsspektakel deel te nemen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>