vv Mariahout MO13-1 viert het kampioenschap
vv Mariahout MO13-1 viert het kampioenschap

vv Mariahout MO13-1 kampioen

Sportnieuws Sport

Mariahout - Het was voor VV Mariahout alweer even geleden dat er een meisjesteam actief deelnam aan de competitie. Deze meiden, voor de winterstop nog actief in twee verschillende (gemengde) jeugdteams, lieten zich vanaf het begin van de tweede competitiehelft meteen gelden. De eerste wedstrijd werd gewonnen met dubbele cijfers en ook daarna werd menig tegenstander met ruime cijfers verslagen.

Nadat vorige week woensdag, uit tegen directe concurrente JVC Cuijk, gelijk werd gespeeld (0-0) kon het kampioenschap officieel worden binnen gehaald. Het echte kampioensfeest werd afgelopen zaterdag gevierd in Boekel. De meiden wisten hierbij de supporters te trakteren op een waar doelpuntenfestijn, Boekel Sport werd verslagen met maar liefst 9-1! Hierdoor zijn de meisjes O13 ongeslagen kampioen geworden.

Na een eerste feestje in Boekel werden de meiden daarna feestelijk onthaald in de kantine van vv Mariahout! Het jeugdbestuur van VV Mariahout feliciteert de meisjes O13 en de leidsters van harte met het kampioenschap.