Dubbelspel Tonnie van Berlo en Patrick Biemans tegen Tim van Dalen en Anne de Wit
Dubbelspel Tonnie van Berlo en Patrick Biemans tegen Tim van Dalen en Anne de Wit

Zomeravondcompetitie TTV Een en Twintig van start

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De eerste speelronde van de 10e editie van de Zomeravondcompetitie vond vrijdagavond 19 mei plaats. De eerste speelronde werd gespeeld bij TTV Unicum in Geldrop. Zowel alle teams van poule A als B waren aanwezig. Dit zorgde voor een gezellige sfeer. De spanning bij sommige wedstrijden was om te snijden, maar alle wedstrijden werden gezellig afgerond. Typische fanatiek zomeravond tafeltennis!

Zo mochten twee teams van TTV Een en Twintig de strijd met elkaar aangaan. Spannend werd het niet, het team van Patrick Biemans, Tonnie van Berlo en Joost van Goch, won met 7 tegen 0 van het team van Tim van Dalen, Anne de Wit en Jolanda Biemans. Het deed de pret echter niet drukken! Eva Verrijt en Bert Coolen mochten vrijdagavond ook uitkomen voor hun team, alleen Bert Coolen wist een wedstrijd te winnen. Jeroen Engelhart, Jordi Kivits en Stefan Hamelijnck mochten tegen het team uit Deurne. Alleen Jeroen en Stefan wisten een wedstrijd te winnen. Vrijdag 25 mei wordt de tweede speelronde gespeeld bij TTV Flash in Eindhoven.

Rabobank Clubkas Campagne
Zondag 20 mei werden op het Heuvelplein in Beek en Donk maar liefst 46 cheques uitgereikt aan verschillende verenigingen en sportclubs. Er is 3500 keer gestemd in Beek en Donk en er was €14.000,- te verdelen. In het zonnetje, onder het genot van een drankje en ijsje heeft TTV Een en Twintig met 77 stemmen €304,92 in ontvangst mogen nemen.

Voorzitter nu ook voorzitter van het Afdelingsbestuur
Op woensdagavond 17 mei werd de voorzitter van TTV Een en Twintig, Jeroen Engelhart, unaniem verkozen tot voorzitter van het Afdelingsbestuur ZuidWest. Samen met Alexander Heil vormt Jeroen Engelhart het bestuur van de afdeling. De visie van hoe het nieuwe afdelingsbestuur zou moeten functioneren is een bestuur dat van aanpakken weet en dat samenwerkt met de verschillende werkgroepen, individuele adviseurs en verenigingen.