Eline Raaijmakers met ‘Moerputten Colinda’
Eline Raaijmakers met ‘Moerputten Colinda’ Foto: Col Warnaar

Pony Dressuur Bij Manege D'n Perdenbak

Sportnieuws Sport

Lieshout - De ponyruiters uit de regio kwamen vrijdag 18 mei naar Manege D'n Perdenbak voor een dressuurwedstrijd. Het was een mooie avond en de jury zag mooie proeven en beloonde deze ruiters met even zo mooie punten.

Hierna was de prijsuitreiking in de kantine waar zij een hapje en drankje konden bestellen. Voor alle deelnemers was er een proefzakje met brokjes van Jos en Anita Martens uit Mariahout, waarvoor hartelijke dank.

Uitslag Laarbeekse deelnemers
In de categorie BC, klasse B, startte Eline Raaijmakers met Moerputten Colinda en zij werden 1ste met 189 punten.

In de categorie DE, klasse B, startte Sabine Witlox met Jessie en zij werden 2x 1ste met 196 en 198,5 punt, Pleun van Schijndel en Joly's Carismo werden 8ste met 168,5 en 161 punten. Anouk vd Oever en Amigo werden 9de met 167,5 punt.

In de Categorie CDE, Klasse L1 en L2, startte Nadieh Koopman met Robby en zij werden 1ste met 193,5 en 2de met 181 punten, Sofie Haast en Orchid's Enia werden 3de met 180 en 4de met 169,5 punt.

Het weekend van vrijdag 1 juni as wordt een druk weekend vol paardensport bij de Manege. Op 1 juni houdt de Stichting een wedstrijd voor Paarden bij de manege en op zondag 3 juni houdt PSV St. Bernadette een selectie dressuurwedstrijd voor paarden bij de Manege. Voor beide wedstrijden kun je nog inschrijven via mijnknhs.nl. De volledige uitslag en meer foto's staan op www.stichtingderaam.nl.