Afbeelding
Foto: Heidy van Melis

Muziektuinconcert in teken van 'Juni Watermaand'

Algemeen Evenementen

Beek en Donk – De concertmiddag van de Stichting MuziektuinPodium, in de Muziektuin van Beek en Donk, staat op zondag 27 mei in het teken van Juni Watermaand .

Het concert wordt om 13.00 uur geopend door Smesh, een blaasband uit Lieshout met een repertoire waarin de hardrock van AC/DC prima samengaat met een Duitse schlager en een nederpop-klassieker van Marco Borsato. Om 14.00 uur vervolgt zanggroep Koskoier uit Gemert vanaf de kiosk het programma. Om 15.00 uur volgt een optreden van Aniek Westerdijk, een zangeres uit Gemert die in een bandje zingt, maar ook graag solo optreedt met een repertoire van voornamelijk pop, waarbij een paar ballads zeker niet mogen ontbreken. Om 16.00 uur start als afsluiting van het programma Binderin, een welbekende muziekgroep die vooral eigen teksten en muziek zingt en speelt, maar ook wel raad weet met mooie dingen van andere muzikanten.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen.

Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op hun website: www.muziektuinpodium.nl.