Poppenspel voor Nacht van de Vluchteling

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Tijdens het Muziektuinpodium komende zondag (27 mei) verzorgt Poppentheater Kris-Kras 2 voorstellingen voor de kleintjes. De bekende Engelse dubbeldekker staat dan op het pad naast de Muziektuin. Een uitkomst voor ouders die graag de concerten bijwonen, maar hun kroost méér willen bieden dan alleen tussen de volwassenen rond te rennen.

Twee voorstellingen
De kinderen kunnen zowel om 14.00 uur als om 15.30 uur terecht bij Jan Klaassen. Iets vóór de aanvang verzamelen ze zich bij het Theehuis en lopen dan samen met wethouder Greet Buter en muzikale begeleiding naar de bus. Het bezoek aan Kris-Kras is gratis omdat het een benefietvoorstelling is voor de Nacht van de Vluchteling, wordt van ouders wel een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Benk Janssen van Kris-Kras verleent belangeloos zijn medewerking: "Het is leuk dat zo het plezier voor de kinderen kan samenvallen met het plezier voor vader en moeder. De opbrengst wordt door de Stichting Vluchteling besteed aan hulp voor vluchtelingen in hun eigen regio. Het voelt goed daar met mijn activiteiten iets aan te kunnen bijdragen."

Gewetensnood? omdat alleen via kinderen iets kan worden bijgedragen? Geen nood: er gaat een pet rond waar ook volwassen bijdragen in passen. De opbrengsten van Kris-Kras en van de collecte gaan via www.nachtvandevluchteling.nl/peterronkesagerbeek naar Stichting Vluchteling, die al jaren de nachtelijke sponsorloop organiseert. Bent u er niet bij zondag, maar u wilt toch iets bijdragen? Ook dàt kan via die pagina. Daar is ook te lezen wat er gebeurt met het geld. En waarom Peter half juni 40 kilometer door de nacht wandelt. Wie nog vragen heeft over de Nacht of over Stichting Vluchteling, kan bellen met Peter: 06-53362942 of mailen naar: info@petertbd.nl.