Kienen en Kevelaer bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - KBO Lieshout houdt op vrijdag 25 mei en 15 juni weer kienavonden. De avonden zijn vrij toegankelijk voor iedereen, lid of geen lid van de Seniorenvereniging. Het kienen begint om 20.00 uur in het Dorpshuis, Grotenhof 2 in Lieshout. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. Vooraf wordt er een nummer geprojecteerd voor de jackpot. Er zijn prachtige prijzen te winnen, zoals vleespakketten, koffiepakketten, levensmiddelenpakketten en enveloppen met inhoud.

Bedevaart naar Kevelaer
Op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni wordt de jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer gehouden. De H. Mis in de Kaarsenkapel in Kevelaer vindt plaats op donderdagavond om 19.00 uur. Deze mis wordt opgedragen door pater A. Wester en broeder Joseph. Het seniorenkoor 'Vogelenzang' zal zingen. De fietsers vertrekken donderdagmorgen vanaf het parkeerterrein Dorpshuis om 9.00 uur. Het diner is in restaurant 'Der Goldener Apfel'.

Wie zelf geen vervoer heeft kan meerijden, laat dit dan even weten bij de Inloop. De fietsers blijven zoals gewoonlijk overnachten.

Inloop
De Inloop is iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. Loop gezellig binnen, drink wat en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. Alleen thuis zitten is niet nodig, senioren zijn bij KBO Lieshout van harte welkom.