Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 14899a
Foto: Daphne van Leuken
JUNI WATERMAAND Fotoseries

Een waterkoeler op elke school [FOTO'S

Beek en Donk - Op elke basisschool in Laarbeek komt een waterkoeler te staan, waaruit vers koud en extra gekoeld water kan worden getapt. Namens de jeugdgemeenteraad zijn jeugdwethouder Gijs van de Avoird en wethouder Joan Briels aanwezig om de eerste koeler aan te bieden aan de leerlingen van Het Klokhuis.

In de aula van Het Klokhuis zijn alle kinderen verzameld.  Sjanny Kusters heet iedereen welkom en verwelkomt de gasten, vooral ook jeugdwethouder Gijs van de Avoirt. 'Juni Watermaand' is langzamerhand een begrip aan het worden in Laarbeek. Er worden erg veel activiteiten gepland en er komen nog steeds nieuwe bij. "Soms worden ze gelinkt aan de watermaand, maar heeft het maar zijdelings met het thema te maken", vertelt wethouder Joan Briels. "Het is echter wel erg veel, om in één maand te plannen. Daarom is besloten om 'juni' in de toekomst weg te laten, zodat jaarlijks een 'Watermaand' wordt gehouden."

Lees meer in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 31 mei.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>