Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Maximale inschrijving voor Zeepkistenrace bijna bereikt

Algemeen Evenementen

Lieshout – Het belooft wederom een spektakel te worden op zondag 24 juni. De inschrijvingen voor de zeepkistenrace stromen binnen en het maximale aantal deelnemers is bijna bereikt.

Tijdens de zeepkistenrace gaan de deelnemers in hun zelfgemaakte zeepkist van een schans naar beneden om vervolgens een parcours in een zo snel mogelijk tempo af te leggen. Voor zowel kinderen als volwassenen, deelnemers en toeschouwers een erg leuk spektakel.
De schans heeft een hoogte van 6 meter voor de deelnemers vanaf 15 jaar. Voor de deelnemende kinderen vanaf 7 jaar tot en met 14 jaar is er een aangepaste schanshoogte. De zeepkistenrace gaat om 12.00 uur van start en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zeepkistenrace wordt gehouden in de Dorpsstraat van Lieshout en wordt georganiseerd in samenwerking met Café-Zaal de Koekoek.

Kijken is leuk, meedoen is nog leuker! Bouw een mooie en/of snelle zeepkist en ga voor één van de prijzen. Naast prijzen voor de snelste deelnemers reiken ze ook de originaliteitsprijs en de pechprijs uit. Wil je deelnemen aan dit spetterende evenement? Schrijf je snel in! Ga voor informatie en inschrijving naar www.ok-moi.nl. Naast de zeepkistenrace is op zaterdagavond 23 juni een gezellige Pre-Party met diverse live bands en diverse optredens bij Café-Zaal de Koekoek. De toegang is gratis.