Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c724b5
Foto:
Evenementen

Roefeldag in Laarbeek

Laarbeek - Het is bijna zover. Op zaterdag 9 juni is het roefeldag in Laarbeek. Alle kernen zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat het een leuke roefeldag gaat worden. De vele bedrijven en verenigingen die meedoen zijn ook al de nodige voorbereidingen aan het treffen. Fijn dat er weer zoveel bedrijven en verenigingen mee willen werken.

De organisatie is heel blij met de vele stemmen die ze hebben binnen gehaald met de Rabobank Clubkas Campagne, bedankt daarvoor! Hieronder nog even per kern de laatste punten.

Aarle-Rixtel
Op zaterdag 9 juni is er in Aarle-Rixtel weer volop bezigheid. Kinderen van de 3 basisscholen én kinderen van het speciaal onderwijs bezoeken diverse bedrijven en verenigingen in en om Aarle-Rixtel. Deelnemers uit de bovenbouw worden 's middags vervoerd naar de Automotive Campus waar een High Tech Ontdekkingsroute op ze staat te wachten.

Belangrijk voor de begeleiders: op donderdag 7 juni kunnen de begeleiders hun informatiepakketje ophalen bij Cendra tussen 18.30 uur en 20.00 uur.

Beek en Donk
Inmiddels zijn alle formulieren binnen en is Roefelcomité Beek en Donk druk bezig met het invullen van de Roefeldag op 9 juni. Nieuwsgierig wat jullie allemaal gaan doen? Maandag 4 juni is er om 19.00 en om 19.30 een uitleg van een half uur op basisschool De Muldershof in Beek en Donk.

Het Roefelcomité geeft dan een uitleg over de dag en vanwege verstoring van de uitleg mag je alleen om 19.00 of om 19.30 de aula betreden. Na afloop kun je met je groepsnummer je enveloppe met het programma van Roefeldag 2018 halen.

Lieshout
De organisatie van de Roefeldag is in volle gang. Er zijn veel kinderen en roefelplekken die meedoen, dus het belooft weer een mooie dag te worden. Op Dinsdag 5 juni, 19.00 uur, vindt er een informatieavond plaats voor alle begeleiders. Op deze avond krijgt u uitleg over de Roefeldag en kunt u het informatieboekje ophalen. Locatie: Het Dorpshuis in Lieshout.

Mariahout
In Mariahout hebben alle deelnemende bedrijven en verenigingen de planning van de roefelochtend gekregen. De begeleiders van de groepjes krijgen begin juni informatie over welke bedrijven en verenigingen ze gaan bezoeken. De begeleider van de groepjes laat de kinderen uit zijn/haar groepje weten hoe laat ze verzamelen bij het Buurthuis. Tot 9 juni. Ze gaan er weer een mooie dag van maken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>